26 april 2012

Workshoppen...

Untitled

Afgelopen weekend heerlijk met een paar kralenvriendinnetjes zitten workshoppen. Het is een soort samenwerkingsverbandje, één van de meiden verzint een workshop, een andere bied workshopruimte in de vorm van een huiskamer aan en de rest komt gewoon gezellig opdagen om een dagje heerlijk te knutselen.

Onze strenge juf (ik noem geen namen... maar ze komt hier regelmatig een kijkje nemen en maakt kettingen met prachtige holle kralen) had bedacht dat we met craftwire zouden gaan werken en had voor iedereen een tasje met verzilverd draad en zilveren sluitingen mee. Tussen het gewone gekwakel door kregen we uitleg hoe we daar schakels met spiralen van konden draaien. Nu heb ik al een voorliefde om spiralen tekenen, dus om ze dan ook van draad te gaan maken was voor mij een schot in de roos.

Komend weekend hebben we een bijeenkomst van ons glasforum en dus heeft Juf ons huiswerk meegegeven... het is de bedoeling dat we dan een armband met krullen en kralen kunnen laten zien.  Gisteren daarom weer eens achter de brander gezeten om een flinke voorraad glazen discs en bloemen te maken en daar ben ik vandaag druk mee in de weer geweest. En mijn huiswerk is klaar want nmiddels prijkt er een prachtige armband aan mijn pols.

Zoals je kunt zien ben ik ook druk aan het experimenteren met andere materialen, dus wie weet volgt er nog wel meer ;)Pin It

1 opmerking:

  1. En de armband is inderdaad echt mooi geworden. Je hebt me geïnspireerd om deze week ook aan de gang te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...