17 april 2012

Telefoontasje voor Galaxy Note

Manlief heeft na jaren met een super simpel mobieltje rond gelopen te hebben besloten dat het tijd werd om ook maar eens de overstap te maken naar een smartphone. De accu van de oude was niet goed meer en eerlijk is eerlijk, hij heeft inmiddels zijn geld wel opgebracht. De keuze viel op een prachtige Galaxy Note, wat eigenlijk een combinatie van een smartphone en tablet in één is. En ik kan je vertellen... ik heb geen kind meer aan hem en hij is helemaal happy met het ding.


Sleeve/tasje voor GalaxyNote - back

Natuurlijk wil hij hem mooi houden dus aan mij het verzoek om er een mooi tasje voor te maken. Ik heb het van dekenstof gemaakt en versierd met bijpassende bandjes. Voor de binnenkant heb ik een poetsdoekje gebruikt dat bij mijn oude camera hoorde en aan de achterzijde heeft het tasje een stevige haak gekregen waarmee hij het tasjes aan de lus van zijn spijkerbroek kan hangen, wel zo handig als hij aan het werk is.Pin It

1 opmerking:

  1. Oh mooi! Ik vind het altijd moeilijk om iets voor mannen te maken, het wordt dan al snel te simpel of toch te tuttig. Maar deze is een schot in de roos!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...