03 juli 2012

Verjaardagscadeau voor mijn mams

Untitled

Toen mijn moeder in februari mijn experiment zag om bij een set zwart/wit/beige kralen een hanger te maken van een oude rits en naaldvilt, was ze super enthousiast en ze liet er dan ook geen twijfel over bestaan dat zij de ketting wilde hebben en liever vandaag dan morgen.

Lekker zo'n ongeduldig typetje, want ondanks dat ik vaag een idee had waar ik naartoe wilde, was ik nog helemaal niet zeker van hoe het eindresultaat er uit zou komen te zien. Of er nog meer vilten onderdelen zouden komen of nog meer glas of misschien zelfs nog een combinatie met rubber en hoe ik één en ander zou gaan bevestigen. Kortom ik zat nog midden in mijn creatieve proces en dat kon nog alle kanten op. Nu is mijn moeder nu ook niet echt het type voor super experimentele sieraden dus dat heeft toch tot gevolg dat mijn experimenten ingekaderd werden.

Ik heb dan ook duidelijk gemaakt dat ze toch echt geduld moest hebben tot eind juni en omdat ze het eindresultaat dan eventueel voor haar verjaardag zou krijgen. Je zou zeggen dat 4 maanden genoeg zou moeten zijn, maar ja ik zat op één of andere manier vast en blijkbaar helpt een deadline bij mij dan pas als deze met rasse schreden nadert, sterker nog het werd zelfs nog een race tegen de klok.

Zij is in ieder geval helemaal blij met het eindresultaat en ik ben zelf ook best wel tevreden. Maar één ding weet ik zeker, als ik weer eens ga experimenteren, dan laat ik het haar pas zien als hij echt helemaal klaar is ;)

P.s. de foto heb ik op mijn I-phone bewerkt met behulp van verschillende Apps zoals PictureShow, FilterMania 2, Labelbox en  maskingtape. Zo leuk om daarmee te spelen als je even een gestolen momentje hebt.Pin It

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...