22 augustus 2014

En daar was ze weer...

Na een blogpauze van ruim een jaar hoop ik weer de rust en regelmaat terug te vinden om mijn creatieve processen ook hier te delen. Het was vooral een emotioneel jaar waarin de ziekte en het uiteindelijke overlijden van mijn moeder enorm mijn leven bepaalde.

Creatief bezig zijn is mijn uitlaatklep en helpt me mijn gevoelens en emoties een plek te geven. Ik heb op dit gebied dan ook genoeg gedaan het afgelopen jaar. Maar om er vervolgens foto's van te maken en ook nog over te schrijven, was net even een stap te ver.

Nu hoop ik dit weer enigszins op te pakken en zo af en toe weer wat te laten zien van wat me momenteel op creatief gebied bezig houd. Het afgelopen jaar heeft ook wat wijzigingen op dit gebied gebracht. Zo ben ik momenteel weer terug bij mijn eerste liefde... textiel. Het glasbranden is dus wat op de achtergrond geraakt, al was het maar omdat het niet echt handig is om met een verminderde concentratie achter een brander met een vlam van zo'n 800 graden te gaan zitten. Een bezoek aan het brandwondencentrum was iets wat ik maar liever wilde vermijden.


Zoals gezegd meer textiel en sinds een aantal maanden ook een hervonden liefde... Het maken van poppen van stof en natuurlijke materialen ook wel bekend als Zonnekind poppen of op zijn Engels Waldorf poppen, ik werk uiteindelijk niet voor niets op een antroposofische school. Natuurlijk ben ik wel een beetje eigenwijs en dus zijn mijn poppen over het algemeen net iets te gedetailleerd om voor echte antroposofische poppen door te gaan.



Warme wollige groet,
MariekePin It

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...