11 november 2012

Je hebt zo van die dagen...

kralen_11112012

Dat er van alles misgaat en vandaag is zo'n dag.

Gistermiddag even heerlijk zitten branden, maar ondanks dat bovenstaande kraaltjes er op de mandrel prachtig uitzien vrees ik dat ze er niet heelhuids vanaf gaan komen. Er zitten namelijk diverse breukjes in het glas, deels doordat ik denk dat de gebruikte  glassoorten het achteraf toch niet zo fijn vonden om gecombineerd te worden en deels doordat ik het glas blijkbaar toch onvoldoende in de vlam gewarmd heb, na het stempelen met een special glas stempel.


Daarna kreeg ik problemen met de geheugenkaart van mijn camera. Nadat ik er diverse foto's vanaf had gehaald,  zag ik dat een aantal foto's maar voor de helft informatie bevatten en inmiddels geeft de kaart zowel op mijn computer als in de camera allerlei foutmeldingen en is niet meer bruikbaar.
 

En vervolgens ging het ook nog eens mis met de pompoentaartjes die ik aan het maken was, een receptje uit de vegalicious dat ondanks dat ik me dit keer aan het recept hield, resulteerde in kurkdroge en deels verbrande stukjes pompoen. Nu kan ik natuurlijk rustig in een hoekje gaan zitten nietsdoen maar ik laat me niet uit het veld slaan. Zoonlief heeft inmiddels een nieuwe pompoen gekocht en ik maak me op voor de volgende ronde... maar die doe ik dan maar wel op mijn eigen manier dat geeft voor nu iets meer vertrouwen.

klimop

En om te laten zien dat niet alles ach en wee was... kijk nu toch eens hoe prachtig de klimop uitkomt tegen die prachtige herfstlucht.Pin It

2 opmerkingen:

 1. Tja, niet de meest makkelijk dag inderdaad. Maar de klimop is zeker prachtig! En de nieuwe pompoen gaat vast en zeker wel smaken :)
  Jammer van de kralen, maar dat weet je nu tenminste, leermomentje :)
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop voor je dat het toch nog meevalt met die mooie kralen. De kleuren zijn werkelijk prachtig!
  Ai... jammer van de pompoen en verdere inhoud... wel heel goed dat je gewoon maar weer doorgaat en accepteert dingen niet altijd goed kunnen gaan!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...